Over mij

Ik ben Chanporn van Well-Chaisri uit Zoetermeer. Mijn roepnaam is Noy en ik vind het fijn en gemakkelijk om Noy genoemd te worden. Ik ben in Thailand geboren en getogen. In 1980 ben ik naar Nederland gekomen.

Ik heb in de afgelopen jaren verschillende cursussen gevolgd in Nederland en Thailand. Ik ben begonnen in Nederland met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Dat heb ik aangevuld met een cursus manicure en pedicure. In Thailand heb ik de traditionele Thaise massage geleerd. Ik ben heel leergierig en daarom heb ik naast de traditionele Thai massage ook de Hawaïaanse Lomi Lomi-massage geleerd. Verder heb ik een cursus bamboe-massage gevolgd (stimulatie door middel van bamboe stokken), Thaise voetmassage (gebaseerd op voetreflexen) en zwangerschapsmassage.

De massages zijn erop gericht geblokkeerde gebieden weer toegankelijk en los te maken, zodat energiebanen hersteld worden.
Wat begon als een hobby is nu uitgegroeid tot een professionele massagesalon. Nadat ik vele jaren ervaring heb opgedaan in bij anderen, heb ik nu mijn eigen salon. Ik werk aan huis in een moderne en lichte ruimte. Ik vertel u graag meer over mijn passie.